14:43 / 23.09.2020.

Autor: Vijesti/IMS/P.F./HRT

Zatražena dodatna dokumentacija o Milanovićevu putu

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa razmotrilo je dostupnu dokumentaciju o putu predsjednika Zorana Milanovića u Albaniju sredinom kolovoza. Traže dodatnu dokumentaciju.
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa razmotrilo je dostupnu dokumentaciju o putu predsjednika Zorana Milanovića u Albaniju sredinom kolovoza.

Zaključili su da dosad dostavljena dokumentacija od ministarstva i ostalih ustanova nije dovoljna te da će zatražiti dodatnu.

Milanović odgovorio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa
Plenković odgovorio Milanoviću: To nije notifikacija službenog posjeta
Povjerenstvo o Milanovićevu putovanju
Banožić o Milanovićevu posjetu Albaniji

Podsjetimo, iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, 24. kolovoza je potvrđeno da je zaprimljena prijava protiv predsjednika Zorana Milanovića, u kojoj se navodi da je 12. i 13. kolovoza privatno boravio u Albaniji na osobni poziv albanskog premijera te bi mogla biti riječ o primanju nedopuštenog dara.

U prijavi se također upozorava na okolnost da je Zoran Milanović prije nego što je postao predsjednik, obavljao savjetničke usluge za premijera Republike Albanije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!