Zatvoren na 60 dana jer je uhvaćen u vožnji s 27 prekršajnih bodova

06.10.2021.

14:10

Autor: V.K./HRT/Hina

Prometna policija

Prometna policija

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Mladić (22) koji je uhvaćen u vožnji unatoč tome što je ranije prikupio nevjerojatnih 27 negativnih prekršajnih bodova dobio je 60 dana zatvora i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima svih kategorija.

Kako su rekli u policiji, nad 22- godišnjakom su kriminalističko istraživanje odradili hvarski policajci koji su ga osumnjičili za više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Uz optužni prijedlog je odveden na Općinski prekršajni sud gdje mu je privremeno oduzet BMW kojim je 29. rujna upravljao iako nije smio s obzirom da ima 27 negativnih prekršajnih bodova. Tada mu je ukinuta vozačka dozvola, a na snazi su mu bile i zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

Sada je novim prekršajem dobio zatvorsku kaznu od 60 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilima svih kategorija.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!