16:48 / 03.02.2018.

Autor: HRT

Završena istraga o Anne-Cecile Pinel

Foto: twitter (Info M6)

Foto: twitter (Info M6)

Foto: - / -

Izvješće su dostavili Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Vjerojatni je uzrok smrti udarac u glavu. Policajci nisu zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Vjeruju da je djevojka stradala pri padu s dalekovoda.
Policija je završila istragu okolnosti koje su mogle dovesti do stradavanja Francuskinje Anne-Cecile Pinel (23), čiji su posmrtni ostaci pronađeni u Tržiću Tounjskom 7. siječnja. Ona je ondje posljednji put viđena prije 3,5 godine.

Izvješće su dostavili Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Vjerojatni je uzrok smrti udarac u glavu. Policajci nisu zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Vjeruju da je djevojka stradala pri padu s dalekovoda.

Previše je vremena od nestanka da bi se na mjestu događaja našli novi tragovi. Pad s dalekovoda jest teorija, ali je izvjesna, navodi osoba koja je bila uključena u istragu, a prenosi Jutarnji list. 

Posmrtni ostaci Anne-Cecile Pinel sahranjeni su jučer u mjestu njenog djetinjstva, Saint Paul Sur Isere. Njezini roditelji zahvalili su svima na velikoj podršci i najavili da će nastaviti tragati za punom istinom. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!