19:15 / 28.12.2018.

Autor: Martina Klaić/D.M./HRT

Zbog izgubljenog života Metkovci traže odgovornost

-

-

Foto: - / -

Roditelji malenog Gabrijela dva puta su tražili pomoć kod pedijatra. Iako se djetetu stanje pogoršalo, i hitna ga u dva navrata vraća kući.
Nakon što je jučer inspekcija Ministarstva zdravstva izvijestila da je u slučaju smrti devetogodišnjeg dječaka iz Metkovića riječ o propustu liječnika, a slučaj proslijeđen DORH-u, reakcije na slučaj koji je izazvao golemu pozornost javnosti - ne prestaju ni danas.

- Novak: Možete staviti CRP, ali ako odgovorni ne rade svoj posao, to ništa neće promijeniti
- Idućih dana zaključak HLK o smrti dječaka

Roditelji malenog Gabrijela dva puta su tražili pomoć kod pedijatra koncesionara. Iako se djetetu stanje pogoršalo, i hitna ga u dva navrata vraća kući. Zbog svega postoji sumnja u nesavjesno liječenje.

Gotovo 50 tisuća stanovnika neretvanskog područja gravitira ovom Domu zdravlja i Hitnoj pomoći. Tijekom vikenda laboratorij ne radi, a aparat za analizu krvi zakonski ne može biti nigdje drugdje. Zbog izgubljenog života, Metkovci traže odgovornost.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!