Zbog obnove bolnice, velike gužve u Vinogradskoj ulici

13.03.2023.

11:46

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Gužve u Vinogradskoj ulici

Gužve u Vinogradskoj ulici

Foto: HTV / HRT

Zbog obnove objekata KBC-a Sestre milosrdnice oštećenih u potresu - uspostavljena je privremena prometna regulacija koja će, kako je predviđeno, trajati dvije godine, dok ne završi obnova. 

Najvažnija informacija je da je Vinogradska ulica, na dijelu od Hercegovačke do kružnog toka kod KBC-a "Sestre milosrdnice", postala jednosmjerna, prema sjeveru. Zbog toga se u tom dijelu Zagreba stvaraju gužve.

- Mi smo uspjeli sve djelatnosti ostaviti unutar KBC-a Sestre Milosrdnice, nešto su manji kapaciteti, manje od 10 posto smo smanjili, ali ćemo probati boljom organizacijom da pacijenti što manje osjete taj dio, naglasio je prof.de.sc. Davor Vagić, ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice.

- Nisam zadovoljan nikako zato što tu stanujem i moram za sat vremena biti kod doktora sa suprugom na pregledu. Uopće ne znam kako da idem. Možda pješice, jer s autom je nemoguća misija, govori Mark.

- Policija ne stoji i ne kažnjava ove koji idu u suprotnom smjeru, nemoguće! Eto, bez riječi sam, ljut je Damir.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!