Zbog odrona zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu

09.06.2023.

07:25

Autor: HRT/V.G./Hina

Sljemenska cesta

Sljemenska cesta

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Zbog odrona i srušenog stabla na kolniku, jutros je zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu, silazak je moguć sa zagorske strane.


Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u zonama radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se suženim kolnikom, uz moguće povremene zastoje, objavio je jutros Hrvatski autoklub (HAK) na portalu Revija HAK, gdje se privremeno objavljuju izvješća o prometu zbog hakerskog napada na HAK.

Zbog radova zatvoreni su: ulazni krak čvora Jakuševec u smjeru Lipovca (A3) na zagrebačkoj obilaznici, A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad izlazni krak iz smjera Lipovca prema Ivanić Gradu, te izlazni krak iz smjera naplate Ivanić Grad u smjeru Zagreba. A2 Zagreb-Macelj izlazni krak čvora Sveti Križ Začretje iz smjera Zagreba.Zbog radova vozi se dvosmjerno jednim kolnikom na autocestama: A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u tunelu Konjsko (jednom tunelskom cijevi); A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i čvora Zabok; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata.

Kolona teretnih vozila ispred graničnog prijelaza Bajakova duga je oko kilometar.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Do 10. lipnja ukinuti su polasci katamarana na linijama Split-Hvar u 16.30 i Hvar-Split u 18 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!