Kamion na A1 još nije uklonjen, automobili preusmjereni na pretjecajni trak

21.12.2022.

Zadnja izmjena 00:38

Autor: Hina/HRT/T.D.

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Ilustracija/Goran Kovacic / PIXSELL

Promet na autocesti Zagreb-Karlovac nije normaliziran ni do pola noći, ali su do 23,30 sati pretjecajnim trakom propuštena sva vozila koja su u koloni od dva kilometra stajala od 18,30 sati, kada se na 37. kilometru prevrnuo kamion i prepriječio obje vozne i zaustavnu traku.  

Autocesta Zagreb-Karlovac u smjeru Dubrovnika bila je zatvorena od 18,30 do 22,40 sati za sav promet zbog prevrnutoga kamiona. 

Iz karlovačkog Centra 192 u utorak prije ponoći javili su da je oko 22,40 oslobođen pretjecajni trak, te da je propuštanje vozila iz kolone potrajalo do 23,30 sati.

No uklanjanje kamiona još traje, a nakon toga uslijedit će i čišćenje kolnika.

Policija je ranije izvijestila da u prevrtanju kamiona nitko nije ozlijeđen, no po cesti su se rasuli sanduci s jabukama.

Dionica od Jastrebarskog do Karlovca, u smjeru Dubrovnika, i dalje je zatvorena za sav promet, a vozila se u Jastrebarskom preusmjeravaju na DC1, odnosno "staru karlovačku cestu".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!