Zbog prometne nesreće na DC66 Pula - Marčana prekinut promet

12.11.2022.

08:39

Autor: V.K./HRT/Hina

Zbog prometne nesreće na DC66 Pula-Marčana prekinut promet

Zbog prometne nesreće na DC66 Pula-Marčana prekinut promet

Foto: Matija Habljak / Pixsell

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC66 Pula - Marčana, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla smanjuje vidljivost ponegdje na cestama u unutrašnjosti. Duž Jadranske magistrale i na cestama u gorju mogući su odroni. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Večeras od 22 sata pa do 5 sati zbog radova u tunelu Sveti Rok bit će zatvorena autocesta A1 Zagreb - Split - Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica (Rovanjska) u oba smjera. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (DC50 i DC54).

Do 17 sati zbog sportske automobilističke priredbe 1. ČAVLE RALLY CHALLENGE zatvorena je prometnica od skretanja s državne ceste DC3 na ŽC5030 - Platak - Mali dom Platak - Gornje Jelenje do DC3.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!