Zbog radova u Škorpikovoj, roštilj zona postala alternativna prometnica

27.06.2022.

08:42

Autor: Studio 4/HTV

Roštilj zona postala alternativni pravac

Roštilj zona postala alternativni pravac

Foto: HTV / HRT

Radovi na podvožnjaku u Škorpikovoj ulici u Zagrebu uzrokuju kaos. To je jedan od dva cestovna podvožnjaka koji spajaju Ilicu i Aleju Bologne sa Zagrebačkom avenijom pa se na tom dijelu očekuju gužve.

kod Škorpikove ulice se stvaraju velike gužve i Zagrepčani su odlučili potražiti alternativne pravce. Jedan od njih je i roštilj zona u Podsusedu iz koje se za Studio 4 javila Barbara Ravbar

Ta je roštilj zona namijenjena rekreaciji boravku obitelji i kućnih ljubimaca, ali se pretvorila u užurbani prometni pravac. Automobili stvaraju velike probleme. Podiže se velika prašina koja smeta i nogometašima NK Podsused koji svakodnevno rade u oblaku prašine.

Osim toga, duboke brazde, kada pada kiša - zadržavaju velike količine vode zbog čega se stvara i velika blata. Kako dozajemo, postoji projekt uređenja ove roštilj zone, no s njim će se morati sačekati, dok se ona prestane koristiti kao alternativni pravac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!