Zbog vjetra dionicama A1 i A6 samo osobna vozila

16.10.2021.

08:37

Autor: Hina/HRT

Zbog vjetra dionicama A1 i A6 samo osobna vozila

Zbog vjetra dionicama A1 i A6 samo osobna vozila

Foto: Arhivska fotografija/Dino Stanin / Pixsell

Zbog vjetra samo za osobna vozila otvorene su A1 Zagreb-Split-Ploče između Svetog Roka i Posedarja, obilazak za ostale je cestom Gračac-Obrovac-Karin, i A6 Rijeka-Zagreb između Delnica i Kikovice, obilazak za ostale je preko Gornjeg Jelenja, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub.

Također zbog vjetra samo za osobna vozila otvorene su državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), javio je jutros HAK.

U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!