Zdravko Kedžo novi predsjednik Programskog vijeća HRT-a

27.01.2020.

19:30

Autor: P.F./HRT

default error photo
Ono što mislim, i trudit ću se raditi, je da uredničko i programsko vodstvo ne pustimo nikad na miru i da im ukazujemo ono što mislimo da nije dobro, rekao je Kedžo.
Za predsjednika Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije izabran je Zdravko Kedžo. Za njega je glasalo šest članova, dva su bila protiv, a jedan suzdržan.

Novi povjerenik za korisnike usluga HRT-a postao je Tomislav Radić koji je dobio jednoglasnu potporu.

Članovi Vijeća primili su na znanje izvješće o ostvarenju ciljeva i obveza iz Ugovora s Vladom za prvo polugodište 2019. godine.

- Ono što ja mislim i trudit ću se raditi, to je da u najmanju ruku uredničko i programsko vodstvo ne pustimo nikad na miru i da im od sjednice do sjednice ili između sjednica ukazujemo ono što mi mislimo da nije dobro, da nije dovoljno kvalitetno i posebno, ono što mi mislimo da nije zadovoljavanje interesa javnosti, rekao je novi predsjednik Programskog vijeća HRT-a Zdravko Kedžo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!