11:16 / 21.04.2022.

Autor: Hina/A.P.C.

Zekanović: Je li Milanović pod stimulansima?

Hrvoje Zekanović pita je li Milanović pod stimulansima

Hrvoje Zekanović pita je li Milanović pod stimulansima

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Nezavisni zastupnik Hrvoje Zekanović upitao je na konferenciji za novinare je li predsjednik Republike Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima budući da se, kako kaže, nesuvislo ponaša. Milanovića je usto okarakterizirao i kao neskrivenog rusofila.

- Ono što Milanović kontinuirano radi ne može se opravdati ni shvatiti kroz njegov karakter, niti njegovu trenutačnu volju pa postavljam pitanje - je li Zoran Milanović pod nekakvim stimulansima jer izgleda da njegovo ponašanje itekako ovisi o onome što on pije, puši ili konzumira na neki treći način - rekao je Hrvoje Zekanović na konferenciji za novinare.


- Pozivam njegove savjetnike i liječnike da ispitaju postoji li slučajno mogućnost da je nesuvislo ponašanje predsjednika države prouzročeno nečime što on konzumira na bilo koji način, kazao je Zekanović.


Dodao je da i u Saboru ima podupiratelja Milanovićeve, kako je rekao, blago rečeno katastrofalne politike.


- Riječ je o SDP-u, Možemo i političkim nomadima iz Mosta koji ne skrivaju simpatije prema Milanoviću, kazao je. 

Zekanović je ustvrdio da je Milanović napravio nekoliko kapitalnih pogrešaka koje se ničim ne mogu opravdati.


- Prva je njegovo neskriveno rusofilstvo jer nije normalno da u vrijeme invazije Rusije na Ukrajinu ruski mediji gledaju Milanovića s velikim simpatijama, citiraju ga i prate. To je skandalozno, ocijenio je Zekanović.


- Druga je njegova neskrivena namjera da pomiluje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, što hrvatskom društvu neće donijeti ništa dobro, poručio je.


Također je rekao da je Milanović o njemu insinuirao nešto što ne odgovara istini. 


- Neću ni govoriti što je insinuirao, ali to je ispod svake razine, kazao je Zekanović.


Milanović je u srijedu izjavio kako je Andrej Plenković kupio Zekanovića, jer se "od hejtera odjednom pretvorio u saveznika" vladajućih.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!