16:55 / 25.02.2020.

Autor: V.K./Hina

Žena koja se javila u pulsku bolnicu do nalaza brisa poslana u kućnu izolaciju

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Žena iz Pule u dobi od 30 godina koja je prije desetak dana bila u Milanu javila se u utorak u pulsku Opću bolnicu s hunjavicom i temperaturom, a nakon pregleda i uzimanja brisa poslana je u kućnu izolaciju.
Žena iz Pule u dobi od 30 godina koja je prije desetak dana bila u Milanu javila se u utorak u pulsku Opću bolnicu s hunjavicom i temperaturom, a nakon pregleda i uzimanja brisa poslana je u kućnu izolaciju, gdje će biti dok ne bude poznat rezultat nalaza, potvrdila je ravnateljica te bolnice Irena Hrstić.  

- Radi se o klinički blagim simptomima. Žena je bila na pregledu zbog sumnje na koronavirsu, uzeli su joj bris te je poslana kući, gdje će biti u izolaciji dok ne bude poznat nalaz. Klinički je dobro, rekla je ravnateljica  Hrstić.

Dodala je kako je žena boravila u Milanu 14. veljače, "izvan epidemiološkog obuhvata" te kako se na prijedlog epidemiologa u utorak javila u pulsku bolnicu.

- Riječ je o mladoj ženi koja se javila s hunjavicom i s temperaturom do 37,5 stupnjeva, rekla je Irena Hrstić i dodala da bi nalaz brisa trebao biti poznat večeras.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!