ZET: Od subote će tramvaji ponovno prometovati preko Glavnog kolodvora

31.12.2022.

07:19

Autor: T.D./HRT/Hina

Tramvaji

Tramvaji

Foto: Patrik Macek / Pixsell

Od subote, 31. prosinca, ponovno će biti uspostavljen tramvajski promet preko Glavnog kolodvora, priopćili su iz Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET).


U ZET-ovom priopćenju je navedeno da su u tijeku "završni zahvati na popravku elektroenergetskog kabela čiji je kvar uzrokovao obustavu tramvajskog prometa preko Glavnog kolodvora".

- Linije 1, 2, 4, 6, 8, 9 i 13 vraćaju se na svoje uobičajene trase, no s prilagođenim, odnosno smanjenim intenzitetom polazaka. Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske infrastrukture, što je preduvjet kako bi se u narednim danima u cijelosti uspostavila predviđena dinamika prijevozne usluge, stoji u priopćenju 

Uz zahvalu putnicima na strpljenju i razumijevanju, iz ZET-a su poručili da takve kvarove nije moguće predvidjeti niti na njih u cijelosti preventivno utjecati, ali da servisne ekipe od ranih jutarnjih sati četvrtka ulažu iznimne napore kako bi čim prije bio uspostavljen tramvajski promet u predviđenoj dinamici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!