ZET: Posebna regulacija prometa zbog dolaska kineske delegacije

08.04.2019.

16:40

Autor: Hina

default error photo
Zbog dolaska kineske delegacije prevođene predsjednikom Državnog vijeća Narodne Republike Kine Li Keqianga u Hrvatsku tijekom dana u Zagrebu će povremeno biti na snazi izmijenjeni prometni režim.
Zbog dolaska kineske delegacije prevođene predsjednikom Državnog vijeća Narodne Republike Kine Li Keqianga u Hrvatsku tijekom dana u Zagrebu će povremeno biti na snazi izmijenjeni prometni režim, a očekuju se kratkotrajni zastoji i zaustavljanje prometa, što će utjecati na linije koje prometuju užim gradskim središtem Zagreba, najavio je ZET.

U galeriji možete pogledati fotografije ponuđenih pravaca regulacije prometa.

Danas, 10. travnja, od 9 do 17 sati kratkotrajni prekidi tramvajskog prometa u užem dijelu grada kao i na autobusnoj liniji 118 (Trg Mažuranića - Voltino), odnosno na autobusnim linijama terminala Britanski trg.

Autobusna linija 150 (Garaža Tuškanac - Gornji grad - Trg bana Josipa Jelačića) će biti obustavljena od 7 do 16.30 sati te će prvi polazak od garaže Tuškanac ostvariti u 17 sati. Također, linija 101 (Britanski trg - Gornje Prekrižje), u razdoblju od 14.30 do 16.30 sati neće čekati polazno vrijeme na okretištu Gornje Prekrižje, već će odmah nakon izlaska putnika nastaviti vožnju prema Britanskom trgu.

Iz sigurnosnih razloga, a prema nalogu policije, za vrijeme stajanja vozila u zastoju izvan stajališta, putnici neće moći napuštati vozila, napominju iz ZET-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!