23:09 / 03.05.2020.

Autor: Hina/HRT

ZET u promet pušta liniju 12, a 5 se vraća na uobičajenu trasu

Foto: arhiva, Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: arhiva, Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Linija 12 prometovat će izmijenjenom trasom, Ljubljanica Ulica Grada Vukovara Držićeva - Šubićeva Kvaternikov trg Maksimirska - Dubrava.
U drugoj fazi uspostave tramvajskog prijevoza, od ponedjeljka, 4. svibnja, u promet će biti puštene tramvajska linija 12, a linija 5 se vraća na svoju uobičajenu trasu, priopćili su u nedjelju iz ZET-a.

Linija 12 prometovat će izmijenjenom trasom, Ljubljanica Ulica Grada Vukovara Držićeva -  Šubićeva Kvaternikov trg Maksimirska - Dubrava. Istovremeno, tramvajska linija 5 će od ponedjeljka prometovati svojom uobičajenom trasom, Prečko Savska cesta Ulica Grada Vukovara Držićeva Šubićeva Kvaternikov trg - Maksimirska Dubrava.

U priopćenju se podsjeća kako od 27. travnja tramvajska linija 3 prometuje trasom Ljubljanica Ulica grada Vukovara Savišće, dok linija 14 prometuje od Zapruđa preko remetinečkog rotora do Ljubljanice.

Tramvajske linije prometovat će prema prilagođenom rasporedu vožnje. Detaljnije informacije o trasama linija kao i važećem rasporedu bit će dostupne na internetskoj stranici www.zet.hr.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!