ZG Holding: Iskazivanje interesa o postavljanju spremnika za otpad na javnoj površini

28.03.2022.

16:13

Autor: HRT/Hina

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Iz Zagrebačkog holdinga - podružnice Čistoća pozvali su predstavnike suvlasnika koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svoje nekretnine da podnesu zahtjev za iskazivanje interesa o postavljanju boksova za spremnike na javnoj površini.

- Pribavljanje navedenog mišljenja nužno je radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih boksova za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, budući da će se na javnim površinama moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine, priopćio je Zagrebački holding.

Zahtjev za pisanim mišljenjem zainteresirani predstavnici suvlasnika ili druge osobe koju korisnici usluge sporazumom ovlaste, trebaju dostaviti do 28. travnja na e-mail: cistoca@zgh.hr ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!