00:06 / 27.05.2019.

Autor: HRT

Živi zid: Stožera nemamo niti nam treba

-

-

Foto: - / -

Živi zid osvojio je jedan mandat te bi Ivan Vilibor Sinčić mogao u Europski parlament.
Živi zid osvojio je jedan mandat te bi Ivan Vilibor Sinčić mogao u Europski parlament.  Stranka se okupila u kafiću, uživo su prenijeli govor predsjednika stranke Ivana Vilibora Sinčića na Facebooku.

Odlučili su bojkotirati medije, pa su na Facebooku napisali kako "odsad nastavlujaju borbu bez medija, dosad su im samo odmagali". 

- Večeras su bojkot medija vrlo uspješno i napravili - izvjestila je naša reporterka Maja Sever s glavnog zagrebačkog trga.

- Od naših početaka do danas, nekih 8 godina, dugo nam je trebalo da postanemo parlamentarna stranka, a sada smo postali i europarlamentarna stranka i to nam je jedan od najznačajnijih uspjeha koje smo postigli, izjavio je Ivan Vilibor Sinčić.

Sada, kaže, slijedi ono što su najavljivali - "početak potpune demontaže korumpiranog bankarskog, političkog, uhljebičkog sustava". Zahvalio je svima ondje okupljenima, aktivistima, simpatizerima i onima koji su prikupljali potpise za referendum.

- Stožera nemamo niti nam treba, poruka medijima - kampanju nam niste pratili, niste nam dolazili na press konferencije pa ni danas ne zaslužujete biti ovdje, rekao je Sinčić.

- Kako vi nama, tako mi vama, a od sutra je nova kampanja, nova epizoda, za sve nas, za cijeli politički život, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!