08:31 / 13.07.2018.

Autor: HRT

Žurno do putovnica zbog finala Hrvatske

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Policijska uprava zagrebačka objavila je priopćenje o izradi žurnih putovnica.
Zbog ulaska hrvatske nogometne reprezentacije u finale Svjetskog nogometnog prvenstva i velike zainteresiranosti građana, Sektor upravnih i inspekcijskih poslova Policijske uprave zagrebačke iznimno će, priopćili su, raditi u petak, 13. srpnja.

Osim 13. srpnja kada će raditi od 7 do 17 sati, radit će iznimno i u subotu, 14. srpnja, od 7 do 14, isključivo radi izrade žurnih putovnica. Sve građane koji zbog odlaska na finale Svjetskog nogometnog prvenstva trebaju u žurnom postupku izraditi putovnicu, obavještavamo da je Policijska uprava zagrebačka Sektor upravnih i inspekcijskih poslova, Zagreb, Petrinjska 30, iznimno promijenila radno vrijeme.  Radno vrijeme je isključivo za izradu žurnih putovnica u petak, 13. srpnja, od 7 do 17 sati i u subotu, 14. srpnja, od 7 do 14 sati, stoji u priopćenju.

Ministarstvo unutarnjih poslova sigurno neće dopustiti da netko ukoliko je došao do ulaznice ili ukoliko je zadnji čas shvatio da mu je istekla putovnica, zbog toga ostane u Hrvatskoj, rekao je ministar Božinović. Svaki navijač nam je bitan, a mi smo tu da servisiramo naše građane, poručio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!