07:16 / 28.08.2020.

Autor: T.D./Hina

Biden najavio da će ipak organizirati predizborne skupove

Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Foto: - / REUTERS

Kandidat Demokratske stranke za predsjednika SAD-a Joe Biden najavio je u petak da će nastaviti terensku kampanju u ključnim državama uoči predsjedničkih izbora 3. studenoga.
Kandidat Demokratske stranke za predsjednika SAD-a Joe Biden najavio je u petak da će nastaviti terensku kampanju u ključnim državama uoči predsjedničkih izbora 3. studenoga, odustavši tako od svoje prijašnje namjere da zbog koronavirusa prije izbora neće organizirati predizborne skupove.

- Putovat ću diljem zemlje, gdje će to biti moguće poštujući sva epidemiološka pravila na skupovima radi ograničavanja širenja koronavirusa, kazao je glavni demokratski suparnik na predsjedničkim izborima u studenome i nekadašnji potpredsjednik u mandatu predsjednika Baracka Obame.

- Jedna od stvari o kojoj razmišljamo je da odem u Wisconsin i Minnesotu, provedem vrijeme u Pennsylvaniji i Arizona, dodao je Biden, koji smatra da te države mogle odrediti ishod predsjedničkih izbora.

U petak se očekuje da će republikansku nominaciju prihvatiti predsjednik Donald Trump.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!