13:56 / 29.01.2020.

Autor: I.Z./HINA

BiH: Razbijena skupina krijumčara droge, 19 uhićenih

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, arhiva

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Tijekom policijske racije pronađena je i zaplijenjena veća količina novca kao i heroina, kokaina te amfetamina i marihuane.
Devetnaset osoba uhićeno je na područu Sarajeva i Konjica pod sumnjom da su bili pripadnici kriminalne skupine koja je krijumčarila drogu, potvrdila je tijekom dana Uprava policije MUP-a Federacije BiH.

Lokalni mediji objavili su kako su vođe ove organizirane kriminalne skupine Mirza Balićevac iz Sarajeva te Edin Vrtić iz Konjica.

U policijskom priopćenju stoji kako su oni od kolovoza 2019. do siječnja 2020. na području Sarajevske županije nabavljali i prodavali drogu pri čemu su stekli veću novčanu dobit. Tijekom policijske racije pronađena je i zaplijenjena veća količina novca kao i heroina, kokaina te amfetamina i marihuane.

Policija još uvijek traga za jednim osumnjičenikom za pripadnost kriminalnoj skupini, dok je još jedna osoba u bijegu izvan BiH.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!