13:25 / 22.07.2018.

Autor: A.A./HRT

Drive-in supermarket, za one koji ne vole izlaziti iz auta!

-

-

Foto: - / -

Dobra vijest za one koji bi automobilom i po najmanju sitnicu na kiosk, loša za one kojima je šetnja po trgovini zabava!
Dobra vijest za one koji bi automobilom i po najmanju sitnicu na kiosk, loša za one kojima je šetnja po trgovini zabava! Sve je počelo prije dvije godine kad je ruski izumitelj smislio novi način kupnje i dizajnirao drive-in supermarket.

Ponukala ga je na to činjenica da mnogi nemaju vremena za odlazak u kupnju, a dosadašnji model internetske trgovine namirnicama nije davao najbolje rezultate. Mnogi su se kupci, naime, žalili da je roba pred istekom roka trajanja ili da ne odgovara onomu što bi sami odabrali, pogotovo kad je riječ o voću i povrću.

Ideja otvaranja drive-in supermarketa bit će pretvorena u djelo, gdje drugdje nego u Dubaiju! Već 2019. kupci će automobilom ulaziti u trgovinu i birati s polica. Doduše, pitanje koje se postavlja jest kako će se riješiti količina ispušnih plinova u  zatvorenom prostoru i hoće li naštetiti proizvodima. Na to još nitko nije odgovorio.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!