09:42 / 24.06.2018.

Autor: D.M./HRT

Glasnogovornica Bijele kuće izbačena iz restorana

-

-

Foto: - / -

Vlasnica restorana Stephanie Wilkinson potvrdila je incident i dodala da stoji iza svoje odluke, uz obrazloženje da ima trenutaka kada morate držati do svojih uvjerenja.
Glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders kazala je da je bila zamoljena da napusti restoran u Virginiji zato što radi za predsjednika Donalda Trumpa, prenosi u nedjelju Reuters.

"Prošlu večer me je vlasnica Red Hena u Lexingtonu, Virginiji, zamolila da napustim restoran jer radim za predsjednika, i ja sam pristojno izašla", napisala je Sanders na Twitteru.Vlasnica restorana Stephanie Wilkinson potvrdila je incident i dodala da stoji iza svoje odluke da ne usluži Sanders, uz obrazloženje da ima trenutaka kada morate držati do svojih uvjerenja, piše Washington Post. Nekoliko tisuća ljudi ostavilo je na stranici restorana poruke odobravanja ili osude tog čina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!