09:38 / 09.11.2018.

Autor: HRT

Jedna osoba ubijena, više ranjeno u napadu nožem u Melbourneu

-

-

Foto: - / -

Lokalni mediji objavili su slike visokog muškarca koji maše rukama i pokušava ubosti nožem policajce blizu automobila u plamenu, prije nego što je ustrijeljen.
Jedna je osoba ubijena, a više ih je ranjeno nožem u središtu Melbournea, objavila je australska policija dodajući da je uhitila osumnjičenog blizu zapaljenog vozila.Policija države Victoria objasnila je da su snage reda "prvotno odgovorile na upozorenje o zapaljenom vozilu".Do incidenta je došlo u poslovnoj četvrti Melbournea, oko 16.20, kad su ljudi odlazili s posla.

"Jedan je muškarac uhićen na mjestu događaja i prevezen uz policijsku pratnju u bolnicu u kritičnom stanju", dodala je policija.

Lokalni mediji objavili su slike visokog muškarca koji maše rukama i pokušava ubosti nožem policajce blizu automobila u plamenu prije nego što je ustrijeljen.Policija je zatražila od stanovništva da izbjegava dolazak u taj dio grada ističući, međutim, da ne traži ostale sumnjivce. "Zasad ne tražimo nikog drugog".

"Točne okolnosti moraju se odrediti. Četvrt je zatvorena", dodali su istražitelji.
Prema policiji, jedna od tri ubodene osobe preminula je na mjestu događaja, dok su druge dvije prebačene u bolnicu.

"Za sada ne vidimo vezu s terorizmom", kazao je policijski narednik David Clayton.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!