07:46 / 06.04.2018.

Autor: D.P./Hina

Julija Skripal kaže da je cijeli slučaj "pomalo zbunjujući"

Julija Skripal (foto: Twitter @RT_com)

Julija Skripal (foto: Twitter @RT_com)

Foto: - / -

Skripali su pronađeni otrovani na klupi u južnom engleskom gradu Salisburyju 4. ožujka.
Julija Skripal dala je u četvrtak prvu izjavu za javnost nakon što je prošli mjesec otrovana zajedno s ocem, bivšim ruskim dvostrukim tajnim agentom Sergejem Skripalom, kazavši da je "cijela epizoda pomalo zbunjujuća".

Skripali su pronađeni otrovani na klupi u južnom engleskom gradu Salisburyju 4. ožujka. Utvrđeno je da su otrovani nervnim otrovom, a Velika Britanija za slučaj okrivljuje Rusiju, što Moskva niječe.

"Probudila sam se prije više od tjedan dana i drago mi je što mogu reći da sam svaki dan sve jača. Zahvalna sam za interes za mene i za mnogo poruka s dobrim željama koje sam primila", kazala je Julija Skripal (33), u izjavi koju je objavila londonska policija.

"Sigurna sam kako razumijete da je cijela epizoda pomalo zbunjujuća i nadam se da ćete poštovati moju privatnost i privatnost moje obitelji tijekom mojega oporavka."

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!