Kod Banja Luke pronađen skupocjeni mercedes ukraden u veljači u Zagrebu

09.03.2023.

14:26

Autor: HRT/V.G./Hina

Kod Banja Luke pronađen skupocjeni mercedes ukraden u Zagrebu

Kod Banja Luke pronađen skupocjeni mercedes ukraden u Zagrebu

Foto: MUP RS / mup.vladars.net

Pripadnici policije pronašli su nedaleko Banja Luke 200.000 eura vrijedno vozilo koje je sredinom veljače ukradeno na području Zagreba, izvijestila je u četvrtak policija, koja je akciju provela u suradnji s EUROPOL-om i MUP-om Republike Hrvatske.


Nakon obavijesti MUP-a Republike Hrvatske, pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pokrenuli su akciju te su uspjeli locirati skupocjeni automobil marke mercedes u mjestu Boškovići, u općini Laktaši.

- Automobil je u razdoblju od 11. do 21. veljače 2023. godine otuđila nepoznata osoba ili više njih na području Zagreba u Republici Hrvatskoj, priopćili su predstavnici MUP-a Republike Srpske.

Više policijskih agencija je bilo uključeno u rasvjetljivanje ove krađe te krijumčarenja vozila iz Hrvatske u BiH.

Policija je uhitila dvije osobe koje se terete za tešku krađu. U prostorijama koje su koristili otkriveno je još jedno, najvjerojatnije ukradeno, skupocjeno vozilo marke 'BMW X5'. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!