07:08 / 11.08.2020.

Autor: T.D./Hina

Kratko prekinuta Trumpova konferencija za medije zbog pucnjave u blizini Bijele kuće

Foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Foto: - / REUTERS

Trumpu je tijekom konferencije za medije prišao pripadnik tajne službe te ga uputio da izađu iz novinarske sobe.
Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je iznenada izveden iz prostorije u Bijeloj kući gdje se održavala konferencija za medije, a zbog pucnjave koja se dogodila izvan ograde predsjedničkog kompleksa.Trump se nakon nekoliko minuta vratio u sobu s novinarima i rekao da su policajci ustrijelili osobu, po njegovim saznanjima naoružanu, koja je prevezena u bolnicu.
Kako je izvijestio Trump, to je bila pucnjava izvan Bijele kuće, u kojoj nitko drugi nije ranjen.

- Čini se da je sve pod kontrolom. No došlo je do stvarne pucnjave, a netko je odvezen u bolnicu. Ne znam u kakvoj je situaciji ta osoba, izjavio je Trump i pohvalio reakciju tajne službe, koja bi kasnije trebala iznijeti više detalja o događaju.

Trumpu je tijekom konferencije za medije prišao pripadnik tajne službe te ga uputio da izađu iz novinarske sobe. Trump je novinarima otkrio da je odveden u Ovalni ured, a nakon procjene agenata, nastavio je medijsko obraćanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!