08:14 / 03.04.2018.

Autor: S.M./HRT

Lavrov: Naši zapadni partneri odbacili su svaku pristojnost

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: - / -

Cijela priča oko Skripala, kaže Sergej Lavrov, zapravo odgovara Velikoj Britaniji, kako bi odvratila pozornost od zastoja u pregovorima o Brexitu te svojim agentima i dalje osigurala odriješene ruke.
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov optužio je Zapad da se igra dječjih igara u slučaju trovanja bivšeg ruskog špijuna. Cijela priča, prema njegovim riječima, zapravo odgovara Velikoj Britaniji, kako bi odvratila pozornost od zastoja u pregovorima o Brexitu te svojim agentima i dalje osigurala odriješene ruke. Dosad je 29 država protjeralo ruske diplomate zbog napada za koji London okrivljuje Rusiju.

Mnogo se govori o Hladnom ratu te o tome da je sada još gore, jer nekad su se barem poštovala pravila. Naši zapadni partneri, ponajprije Velika Britanija, SAD i drugi koji ih slijepo slijede, odbacili su svaku pristojnost i koriste se običnim lažima i dezinformacijama, rekao je Lavrov.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!