"Meka sila" hrvatske predsjednice u Bruxellesu

12:42 / 12.07.2018.

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

U Bruxellesu je drugi i završni dan summita NATO-a na kojem sudjeluju predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i ministar obrane Damir Krstičević.
U Bruxellesu je drugi i završni dan summita NATO-a na kojem sudjeluju predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i ministar obrane Damir Krstičević.

Nakon jučerašnjeg ulaska hrvatske nogometne reprezentacije u finale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, reakcije hrvatskim čelnicima vezano za to dolaze sa svih strana. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović upotrijebila je "meku silu" kada je došla na službenu večeru NATO-ovih čelnika. Nosila je svileni šal na kvadratiće i pokazala tako za koga navija na nogometnim natjecanjima.

Iako je jučerašnja večer prošla pozitivno, danas je NATO-ov sastanak prekinut s gruzijskim i ukrajinskim predsjednikom. Oni su zamoljeni da napuste sastanak, a preostali čelnici i dalje su raspravljali iza zatvorenih vrata o odvajanjima za obranu.   

  
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!