08:38 / 25.10.2018.

Autor: I.H./HRT

Nakon objava s 'trofejem', Škotska mijenja zakon o lovu

Foto: twitter

Foto: twitter

Foto: - / -

Žestoka rekacija na društvenim mrežama natjerala je vlasti u Škotskoj da reagiraju. Član škotskog parlamenta Michael Russel kazao je će zakon o lovu što prije biti na Vladi.
Nakon što je američka lovkinja izazvala kritike zbog fotografiranja sa 'trofejem' iz lova - mrtvom divljom kozom, Škotska razmišlja o mijenjanju zakona o lovu, piše CNN.

'Predivna divlja koza na otoku Unutrašnjih Hebrida - Islay', napisala je lovkinja Larysa Switlyk. 'Jako zabavan lov! Žive na rubovima stijena i znaju se jako dobro sakriti. Ovog velikana smo lovili dva naporna dana', napisala je Switlyk.


Također je objavila sliku i sa mrtvim oivnom, snimljenu tijekom lovačkog turnira u Škotskoj.
Žestoka rekacija na društvenim mrežama natjerala je vlasti u Škotskoj da reagiraju. Član škotskog parlamenta Michael Russel kazao je će zakon o lovu što prije biti na Vladi. 'Ako se ovo uistinu događa na Islayu i nudi turistima, mora odmah prestati', dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!