23:13 / 27.08.2018.

Autor: HRT

Napadnuti novinar odbio se fotografirati s Dodikom

-

-

Foto: - / -

Sinoć je u Banjaluci pretučen novinar BN televizije iz Bijeljine Vladimir Kovačević. Danas ga je u bolnici posjetio Milorad Dodik, no novinar se odbio s njim fotografirati.
Sinoć je u Banjaluci pretučen novinar BN televizije iz Bijeljine Vladimir Kovačević. Danas ga je u bolnici posjetio Milorad Dodik, no novinar se odbio s njim fotografirati.

Njegovu vlast ocijenio je odgovornom za stvaranje ozračja u kojemu su novinari koji kritiziraju vlast postali meta okrutnih napada. Dodik je osudio napad na Kovačevića te je od policije zatražio da se taj slučaj do kraja i hitno rasvijetli.

Kovačevića su u nedjelju u središtu Banja Luke nešto prije 21.00 sat napale dvije nepoznate osobe koje su bile zamaskirane. Tukli su ga s palicama  te je zadobio teže ozljede glave.

Novinar BN Televizije, bliske oporbenom SDS-u, koja kritizira vlast Milorada Dodika u trenutku napada se vraćao sa zadatka i slanja izvještaja o nerazjašnjenom slučaju ubojstva mladića u Banja Luci Davida Dragićevića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!