14:13 / 09.07.2020.

Autor: V.K./Hina

Nastavlja se potraga za glumicom Nayom Rivera na kalifornijskom jezeru

Foto: REUTERS/Kevork Djansezian/

Foto: REUTERS/Kevork Djansezian/

Foto: - / REUTERS

Potraga za Nayom Rivera, glumicom napoznatijom po ulozi u televizijskoj seriji "Glee" koja je nestala na jezeru u južnoj Kaliforniji, potraga će se nastavit , ali se strahuje da se 33-godišnjakinja utopila, prenose američki mediji.
Potraga za Nayom Rivera, glumicom napoznatijom po ulozi u televizijskoj seriji "Glee" koja je nestala na jezeru u južnoj Kaliforniji, potraga će se nastavit , ali se strahuje da se 33-godišnjakinja utopila, prenose američki mediji.

Rivera je nestala na jezeru Piru u okrugu Ventura u srijedu navečer. Ona se uputila na jezero s četverogodišnjim sinom i unajmila je čamac.

Otprilike tri sata nakon što su napustili pristanište drugo plovilo je primijetilo plutajući čamac u kojem je spavalo dijete.

Odmah je obaviještena policija i pokrenuta je potraga. Jezero su pretraživali ronioci, a iz zraka helikopteri.

Dijete je navodno reklo da su otišli plivati, ali da se majka nije vratila u čamac.

Glasnogovornik šerifovog ureda u okrugu Ventura rekao je kako se pretpostavlja da se utopila te da će ronioci nastaviti potragu, prenosi USA Today.

Rivera je imala nekoliko uloga u američkim serijama, a najveći uspjeh ostvarila je kao Santana Lopez u televizijskoj seriji - mjuziklu "Glee".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!