21:57 / 05.08.2018.

Autor: HRT

Navijačima splitske Torcide u Beogradu pritvor 30 dana

-

-

Foto: - / -

Sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za 13 navijača splitske Torcide pod sumnjom da su počinili kaznena djela ugrožavanje sigurnosti i teške krađe.
Sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za 13 nogometnih navijača splitske Torcide pod sumnjom da su u četvrtak, na benzinskoj crpki kod Beogrda, počinili kaznena djela ugrožavanje sigurnosti i teške krađe, objavili su beogradski elektronički mediji.

Vijest je o pritvoru usliijedila niti nepuna 24 sata od priopćenja predsjednika prekršajnog suda u Beogradu da je 14 od 27 uhićenih navijača kažnjeno zbog prekršaja s po 15 dana zatvora. Za 14 navijača Torcide zatvor i protjerivanje iz Srbije

Trinaestorica su jučer bili oslobođeni u prekršajnom potupku za kršenje zakona o javnom redu i miru, ali su, kako je objavljeno u Beogradu, "zadržani zbog sumnje da su počinili kazneno djelo", ali se ne precizira za koja kaznena djela su točno osumnjičeni.

Glasnogovornica drugog osnovnog suda Irina Kovačević objasnila je kako je osumnjičenima sudac za prethodni postupak odredio pritvor zbog opasnosti od bjega, prenosi agencija Tanjug.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!