07:09 / 10.10.2020.

Autor: Hina/HRT

Otkazana druga predsjednička debata između Trumpa i Bidena

Olivier Douliery/Pool via REUTERS

Olivier Douliery/Pool via REUTERS

Foto: - / REUTERS

Sada je očito da neće biti debate 15. listopada, navodi se u priopćenju povjerenstva, koje dodaje kako se sada koncentrira na pripreme za posljednju predsjedničku kampanju.
Druga predsjednička debata između Donalda Trumpa i Joea Bidena, koja se trebala održati u četvrtak 15. listopada, otkazana je odlukom neovisnog povjerenstva jer je aktualni američki predsjednim odbio virtualno sučeljavanje.

Nakon što je prošli tjedan objavljeno da je Donald Trump zaražen koronavirusom, povjerenstvo je odlučilo da se ta debata, koja se trebala održati u Miamiju, pretvori u virtualno sučeljavanje, što je Trump kategorički odbio.

➡️ Žestoka debata Trump - Biden: "Pospani Joe" nije djelovao pospano
➡️ Trump i Biden stigli na prvu predsjedničku debatu
➡️ Prvo sučeljavanje Trumpa i Bidena nakon vrlo prljave uvertire

- Sada je očito da neće biti debate 15. listopada, navodi se u priopćenju povjerenstva, koje dodaje kako se sada koncentrira na pripreme za posljednju predsjedničku kampanju koja se treba održati 22. listopada u Nashvilleu.

Trump i Biden sučelili su se na gotovo dvosatnoj debati 29. rujna u Clevelandu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!