11:17 / 12.01.2020.

Autor: HRT

Pogledajte vožnju taksijem: Dubai pod vodom nakon oluje

-

-

Foto: - / -

Oluja je natopila i obližnju pustinju, što u Emiratima malo tko pamti.
U Ujedinjenim Arapskim Emiratima vremenske prilike neuobičajene za to područje. Dubai se u samo nekoliko minuta našao pod vodom nakon olujnog nevremena praćenog snažnom kišom.

Pogledajte vožnju taksijem po Dubaiju, video nam je poslala čitateljica Marina Drašković. Zrakoplov u kojem je bila čitateljica prije slijetanja u Dubai dva je sata kružio iznad zračne luke jer zbog količine vode na pisti nije mogao sletjeti. Nakon što se na tome dijelu voda povukla zrakoplov je sretno sletio. No vode je još bilo po drugim dijelovima Dubaija što se vidi na videu snimljenom iz taksija.
Na međunarodnom aerodromu piste su potpuno poplavljene, bujice su nosile automobile.U tornjeve i nebodere udarale su munje, a jedna je pogodila i vrh najviše zgrade na svijetu, Burj Khalifu.Oluja je natopila i obližnju pustinju, što u Emiratima malo tko pamti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!