11:56 / 26.08.2021.

Autor: HRT/Hina/D.D.

Policija uhitila muškarca koji je u meso u supermarketima ubrizgavao nepoznatu tvar

Muškarac u meso u supermarketima ubrizgavao nepoznatu tvar

Muškarac u meso u supermarketima ubrizgavao nepoznatu tvar

Foto: Toby Melville / REUTERS

Britanska policija priopćila je u četvrtak da je uhitila muškarca koji je u trima supermarketima u zapadnom Londonu ubrizgavao mnogobrojne injekcije u prerađeno meso i proizvode za mikrovalnu pećnicu.

Trgovine Little Waitrose, Sainsbury's Local i Tesco Express zatvorene su nakon incidenta koji se dogodio u srijedu navečer.


Policija je pozvana nakon dojava da muškarac verbalno zlostavlja ljude, te da je ušao u trgovine na ulici Fulham Palace Road i ubrizgavao sadržaj injekcija u prehrambene proizvode.


- Trenutno nije poznato koliko je predmeta kontaminirano, niti čime. Istraga je u tijeku kako bi se utvrdilo jesu li se incident dogodio i drugim trgovinama na tom području, stoji u priopćenju gradske policije.


Ljudima koji su u srijedu navečer kupili hranu iz supermarketa savjetovano je da je bace. Muškarac se ispituje zbog sumnje da je kontaminirao robu s namjerom nanošenja javne štete.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!