Porota u Utahu utvrdila da Paltrow nije kriva za skijašku nesreću

31.03.2023.

07:10

Autor: M.M./Hina/HRT

Porota u Utahu utvrdila da Paltrow nije kriva za skijašku nesreću

Porota u Utahu utvrdila da Paltrow nije kriva za skijašku nesreću

Foto: Rick Bowmer / Reuters

Porota u Utahu utvrdila je u četvrtak da oskarovka Gwyneth Paltrow nije odgovorna za ozljede koje je zadobio muškarac tijekom sudara na skijaškoj stazi u luksuznom odmaralištu Park City, objavio je Reuters.

Terry Sanderson, umirovljeni liječnik, pretrpio je potres mozga i četiri slomljena rebra u incidentu koji se dogodio 2016. godine. Podsjetimo, on je rekao da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrow na građanskom suđenju.

Kazao je i da je žena, za koju je kasnije saznao da je Paltrow, skijala bez kontrole kada mu je naletjela na leđa. Sandersonov prijatelj posvjedočio je da je vidio kako se Paltrow zaletjela u bivšeg liječnika.

Paltrow je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson udario s leđa.

Porota je stala na stranu Paltrow presudivši da je Sanderson kriv i dodijelila joj je jedan dolar simbolične odštete koju je tražila u protutužbi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!