Posljednji ispraćaj tragično preminule obitelji Krstić u Mostaru

27.09.2022.

16:48

Autor: HRT

Sprovod obitelji Krstić u Mostaru

Sprovod obitelji Krstić u Mostaru

Foto: PIXSELL / PIXSELL

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, bračni par i devetogodišnji sin, koji su poginuli u strašnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kći i dalje u teškome stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. 

Galerija
Sprovod obitelji Krstić u Mostaru, Foto: HRT/HTV
Sprovod obitelji Krstić u Mostaru, Foto: HRT/HTV

Tisuće Mostaraca, prijatelja i znanaca okupile su se kako bi izrazili sućut članovima stradale obitelji Krstić te ispratili poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došli školski kolege i članovi karate-kluba Zrinjski.

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne za život. Ona je u stabilnome stanju i nalazi na se na Odjelu dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. Još jedna osoba koja je sudjelovala u prometnoj nesreći pokopana je danas u Čitluku. Još tri osobe zadobile su teže ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala ukupno četiri vozila. Prema medijskim navodima jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima preteći drugo vozilo, a kako to nije uspio izravno je udario automobil u kojem je bila obitelj Krstić.

Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je grupa 'Pravda za obitelj Krstić', a administratori su naveli kako će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška jer je jedan od vozača sin hercegovačkoga tajkuna koji je i prije izazivao incidente.

- Ne dopustimo kriminalcima da pobijede samo zato što imaju novac. Zbog njihova novca cijela jedna obitelj je nestala, a trogodišnja djevojčica ostala je siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu, naveli su u Facebook grupi 'Pravda za obitelj Krstić' koja ima 5.800 članova. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!