10:14 / 13.07.2020.

Autor: I.D./HINA

Preminula glumica Kelly Preston, supruga Johna Travolte

Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

Foto: - / REUTERS

Teška srca obavještavam vas da je moja divna supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke, objavio je 66-godišnji glumac, zvijezda "Briljantina".
Američka glumica Kelly Preston, koja se pojavila u filmovima "Jerry Maguire" i "Blizanci" preminula je u dobi od 57 godina nakon gotovo dvogodišnje borbe s rakom dojke, objavio je u nedjelju na Instagramu njezin suprug John Travolta.

- Teška srca obavještavam vas da je moja divna supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke, objavio je 66-godišnji glumac, zvijezda "Briljantina".

Rođena kao Kelly Kamalelehua Smith u Honoluluu, promijenila je ime u Kelly Preston prije prve filmske uloge 1985. u romantičnoj komediji "Vragolija", a potom je glumila i u tinejdžerskoj komediji "Tajni obožavatelj".

Travolta, zvijezda plesnih uspješnica  "Groznica subotnje večeri" i "Briljantin" upoznao je Preston 1988. kad su zajedno snimali film "The Experts". Vjenčali su se 5. rujna 1991. u Parizu.

Preston i Travolta imaju kći Ellu (20) i sina Benjamina (9). Njihov sin Jett preminuo je u dobi od 16 godina 2009. tijekom obiteljskog odmora na Bahamima.

- Nikad nisam srela nekog tako hrabrog, snažnog, lijepog i punog ljubavi kao što si ti, napisala je Ella Travolta na Instagramu.
Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

Foto: REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

Foto: - / REUTERS

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!