Republikanac Graham: Demokrati imaju velike izglede za Bijelu kuću

15.10.2020.

23:48

Autor: T.V./Hina

default error photo
Demokrati imaju velikih izgleda za ulazak u Bijelu kuću, priznao je republikanski senator Lindsey Graham, vrlo blizak predsjedniku Donaldu Trumpu, govoreći o rezultatima anketa 19 dana prije izbora.
Demokrati imaju velikih izgleda za ulazak u Bijelu kuću, priznao je u četvrtak republikanski senator Lindsey Graham, vrlo blizak predsjedniku Donaldu Trumpu, govoreći o rezultatima anketa 19 dana prije izbora.

Bivši demokratski potpredsjednik Joe Biden vodi u anketama za predsjedničke izbore 3. studenoga za gotovo deset posto nacionalnoj razini. No što je još važnije, vodi, iako s manjom razlikom, i u ključnim državama koje različito glasaju od izbora do izbora i presudne su za konačni ishod.

To je bilo dovoljno da senator Lindsey Graham prizna demokratskim protivnicima dobre izglede za ulazak u Bijelu kuću, što je iznimno rijetka izjava republikanske stranke.

Bezbrojni preokreti ovih predsjedničkih izbora za koje je već više od 17,5 milijuna Amerikanaca glasalo, dvojica kandidata će u četvrtak navečer izravno odgovarati na pitanja birača, ali svaki na drugom kanalu.

Trump će se suočiti s biračima tijekom sat vremena na Floridi u četvrtak navečer na NBC-u, dok će se njegov protivnik izložiti sličnom izazovu u rodnoj Pennsylvaniji na kanalu ABC.

Dvije ključne države za republikanskog milijardera u 2016. gdje se sada čini da bi Joe Biden mogao pobijediti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!