07:34 / 13.01.2018.

Autor: HRT

Sistematski pregled Trumpa: zdravlje izvrsno

-

-

Foto: - / -

Pregled je obavljen u vojnoj bolnici Walter Reed nedaleko od Washingtona, trajao je oko tri sata, a obavio ga je vojni liječnik koji se brine za zdravlje američkih predsjednika već 11 godina.
Zdravstveno stanje američkog predsjednika izvrsno je, kratko je priopćio liječnik Ronny Jackson nakon sistematskog pregleda Donalda Trumpa. 

Pregled je obavljen u vojnoj bolnici Walter Reed nedaleko od Washingtona, trajao je oko tri sata, a obavio ga je vojni liječnik koji se brine za zdravlje američkih predsjednika već 11 godina. Liječnik je najavio da će sa zadovoljstvom obavijestiti javnost o pojedinostima pregleda sljedeći utorak u Bijeloj kući.

Treba reći da pretrage nisu uključivale procjenu mentalnoga zdravlja. Prošlog tjedna Trump je sam sebe nazvao stabilnim genijem, nakon što je objavljena knjiga "Vatra i bijes" novinara Michaela Wolffa koja ga portretira kao intelektualno i emocionalno nedoraslog obavljanju dužnosti američkoga predsjednika.

Sedamdesetjednogodišnji Trump nakon pregleda i burnog završetka tjedna u Washingtonu otišao je na produljeni vikend u "zimsku Bijelu kuću" na Floridi, kako mediji nazivaju njegovu rezidenciju Mar-a-Lago.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!