16:59 / 24.10.2018.

Autor: HRT

Sumnjivi paketi za Hillary, Obamu i Bijelu kuću

-

-

Foto: - / -

U Time Warner Centru u New Yorku njujorška policija među poštom je pronašla sumnjivu napravu - adresiranu na tamošnju redakciju CNN-a.
U Time Warner Centru u New Yorku njujorška policija među poštom je pronašla sumnjivu napravu - adresiranu na tamošnju redakciju CNN-a. Redakcija je iz opreza evakuirana, a policija paket tretira kao pravu eksplozivnu napravu.Američke savezne vlasti istražuju sumnjive pakete, "potencijalno eksplozivne naprave", poslane bivšoj državnoj tajnici i kandidatkinji na predsjedničkim izborima 2016. Hillary Clinton, bivšem američkom predsjedniku Baracku Obami i Bijeloj kući, objavile su u srijedu američke vlasti. Paket je kod Hillary Clinton pronađen u utorak kasno navečer, dok je paket poslan Obami pronađen rano u srijedu, tijekom rutinske provjere pošte, objavila je američka tajna služba.

CNN u međuvremenu javlja da je "sumnjiv paket" poslan i Bijeloj kući. Američki predsjednik Donald Trump upoznat je s cijelim slučajem i Bijela kuća situaciju je shvatila "jako ozbiljno", rekao je visoki dužnosnik Bijele kuće za MSNBC.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!