10:20 / 16.09.2018.

Autor: HRT

Teksaški policajac serijski ubojica žena

-

-

Foto: - / -

Teksaška policija u subotu je uhitila pripadnika američke pogranične policije pod sumnjom da je u protekla dva tjedna ubio četiri žene.
Teksaška policija uhitila je američkog pograničnog policajca pod sumnjom - da je u protekla dva tjedna ubio četiri žene. Juan David Ortiz, koji u policiji radi desetak godina, otkriven je nakon što mu je peta žrtva pobjegla i alarmirala policiju. Uhićen je dok se pokušavao sakriti na parkiralištu u Laredu.Ortiz je optužen za četiri ubojstva, teške napade i protuzakonito zatočenje, objavio je teksaški državni tužitelj Isidro Alaniz na Twitteru. Identiteti četiri žrtve nisu objavljeni a prema pisanju lokalnih medija u Laredu, mjestu 240 kilometara jugozapadno od San Antonija, radilo se o prostitutkama.Tijela dvije žene otkrivena su ovog mjeseca u seoskom području okruga odbačena uz cestu a druga dva pronađena su tijekom ovog vikenda na istom području.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!