Međunarodna zračna luka San Francisco nastavila s radom nakon prijetnje bombom

16.07.2022.

08:42

Autor: Hina/HRT/V.G.

Međunarodni terminal zračne luke San Francisco

Međunarodni terminal zračne luke San Francisco

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Međunarodna zračna luka San Francisco priopćila je da je nastavila normalan rad nakon evakuacije međunarodnog terminala kasno u petak nakon prijetnje bombom.

- Policija je pregledala međunarodni terminal. SFO nastavlja s normalnim radom, objavila je zračna luka u subotu na Twitteru.

Terminal je evakuiran je kasno u petak nakon što je policija pronašla sumnjiv predmet u zračnoj luci nakon prijetnje bombom, objavila je policija u tweetu.

Policija San Francisca objavila je na Twitteru da su policajci primili prijetnju bombom u zračnoj luci i da su tijekom istrage pronašli sumnjivi paket.

- Zbog policijskih aktivnosti koje su u tijeku, međunarodni terminal se evakuira", objavila je zračna luka u tvitu oko ponoći.

Zračna luka je priopćila da je također obustavila uslugu vlakova AirTrain i Bay Area Rapid Transit nakon prijetnje bombom.

Associated Press je izvijestio da je policija privela muškarca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!