12:39 / 26.05.2020.

Autor: Špela Cvitković/T.V./HRT

U BiH 10 novih slučajeva zaraze, troje mrtvih u Republici Srpskoj

Sarajevo (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Sarajevo (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Deset je novih potvrđenih slučajeva infekcije koronavirusom u Bosni i Hercegovini - sedam u Republici Srpskoj i tri u Federaciji Bosne i Hercegovine. U Republici Srpskoj prijavljena su i tri smrtna slučaja povezana s bolesti COVID-19.

Deset je novih potvrđenih slučajeva infekcije koronavirusom u Bosni i Hercegovini - sedam u Republici Srpskoj i tri u Federaciji Bosne i Hercegovine.

U Republici Srpskoj prijavljena su i tri smrtna slučaja povezana s bolesti COVID-19. Riječ je o tri muškarca starije dobi koji su imali više kroničnih bolesti.

U Republici Srpskoj trenutačno je zbog bolesti COVID-19 hospitalizirano 140 pacijenata. U Federaciji Bosne i Hercegovine 73 su aktivna slučaja.

U Zapadnohercegovačkoj županiji već nekoliko dana nema novih slučajeva infekcije. Ozdravila je i posljednja osoba kod koje je bila potvrđena zaraza. Krizni stožer te županije stoga ju je proglasio zonom slobodnom od koronavirusa. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!