09:08 / 27.06.2020.

Autor: Špela Cvitković-Iličić/T.V./HRT

U BiH jučer rekordnih 207 slučajeva infekcije koronavirusom

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Kasno sinoć potvrđeno je 69 novih slučajeva infekcije koronavirusom u Bosni i Hercegovini, svi iz Federacije. Od tog broja 54 su s područja Hercegovačko-neretvanske, a 13 s područja Sarajevske županije.

Kasno sinoć potvrđeno je 69 novih slučajeva infekcije koronavirusom u Bosni i Hercegovini, svi iz Federacije. Od tog broja 54 su s područja Hercegovačko-neretvanske, a 13 s područja Sarajevske županije.

Iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru potvrdili su kako je od 54 nova potvrđena slučaja njih 50 iz Stoca. Svi slučajevi vezuju se uz pogon za preradu ribe koji je ranije zatvoren zbog pojave koronavirusa kod troje uposlenika. Pogon ima više od 120 uposlenih i većina ih dolazi s područja Republike Srpske. Ostale tri osobe su iz Mostara i jedna iz Čitluka.

U Sarajevskoj županiji, od sinoć potvrđenih  je 13 novih slučajeva inficiranih koronavirusom. Devetoro je iz Sarajeva, troje iz Tešnja te pacijent iz Kreševa.

Jučerašnji dan u Bosni i Hercegovini, s obzirom na novo pristigle podatke od sinoć, najgori je dan od početka epidemije u Bosni i Hercegovini. Neslavni brojka na kraju dana je 207 novih potvrđenih slučajeva infekcije koronavirusom te 3 smrtna slučaja koja se dovode u vezu s bolešću COVID-19.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!