U Grudama blizu granice s RH pronađena plantaža marihuane

02.08.2021.

13:56

Autor: HRT/Hina

Marihuana, ilustracija

Marihuana, ilustracija

Foto: Izvor: / Shutterstock

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovini pronašli su kod Gruda nedaleko granice s Hrvatskom nasade marihuane i tom prigodom zaplijenili veću količinu droge i naoružanja, te sada tragaju za osumnjičenima. 

Nakon pronalaska nasada otkriveno je 330 stabljika marihuane, veća količina droge spid te sedam kilograma marihuane. Pripadnici Granične policije tom su prigodom pronašli i dvije strojnice, dvije puške karabina, dva pištolja, razne vrste streljiva, veći broj mobilnih telefona te vage za vaganje droge.

Policija je zaplijenila pronađene nedopuštene predmete u okviru akcije Marihuana koja je usmjerena na borbu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Provođenje ove policijske akcije naložilo je Tužiteljstvo Županije zapadnohercegovačke i sudac za prethodni postupak tamošnjeg županijskog suda.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!