07:17 / 22.10.2018.

Autor: S.M./Hina

Uragan Willa prijeti meksičkoj pacifičkoj obali

Foto: twitter @TwelveHurricane

Foto: twitter @TwelveHurricane

Foto: - / -

Uragan treće kategorije imao je neprekidne nalete vjetra od 185 km/h, a očekuje se da bi mogao dodatno ojačati. Meteorolog iz Miamija rekao je kako se očekuje da će Willa postati opasan uragan četvrte kategorije.
Uragan Willa ojačao je i uzburkao meksičku obalu Pacifika gdje se očekuje klizanje tla zbog obilnih kiša, izvijestio je jučer američki Nacionalni centar za uragane.

Uragan treće kategorije imao je neprekidne nalete vjetra od 185 km/h, a očekuje se da bi mogao dodatno ojačati. Meteorolog iz Miamija rekao je kako se očekuje da će Willa postati opasan uragan četvrte kategorije.

Oluja je jučer popodne locirana na oko 400 killometara jugozapadno od Cabo Corrientesa na obali države Jalisco. U međuvremenu tropska oluja Vincent nastala na Pacifiku kod južnog Meksika počinje slabjeti na dijelu obale oko 370 kilometara jugoistočno od turističkog središta Acapulca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!