10:58 / 23.06.2018.

Autor: D.M./HRT

VIDEO: Šok u Rusiji - nema dovoljno piva

-

-

Foto: - / -

Rusima to nije najdraže piće, štoviše pada mu prodaja u posljednje vrijeme pa su očekivali da će i gosti više uživati u tradicionalnim napicima poput votke.
Rusi su se, čini se, dobro pripremili za Svjetsko prvenstvo u nogometu. Stadioni su puni, nema dojava o većim incidentima, no u jednom su ipak zakazali. Naime, domaćini su podcijenili žedna grla navijača - nema dovoljno piva.

Rusima to nije najdraže piće, štoviše pada mu prodaja u posljednje vrijeme pa su očekivali da će i gosti više uživati u tradicionalnim napicima poput votke. Ipak, brzo su se snašli i obnovili zalihe.

"Prije tri dana ovdje nije bilo piva. Sada imamo 200 gajbi, bačve, limenke. Mislili smo da će ljudi piti votku ili tekilu. No, svi hoće pivo. Iznenađen sam, u šoku. I sve naše pivnice su u šoku, nitko to nije očekivao", tvrdi vlasnik kafića Douglas Steele.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!