Gradonačelnik bez imovinske kartice

Na sjednici Gradskog vijeća Benkovca oporbeni su vijećnici postavili niz pitanja gradonačelniku Tomislavu Buliću vezano uz funkcioniranje gradske uprave.

Optužuju ga za bahatost i nemar te kažu da na sjednice dolazi nepripremljen. Bilo je govora i o njegovoj imovinskoj kartici o kojoj se u posljednje vrijeme dosta govori jer gradonačelnik je nije ispunio ni nakon tri godine mandata.

- Poštovani gradonačelniče, u nizu vaših prethodnih izjava ste navodili da ćete uvesti i da uvodite reda u gradskoj upravi, ustavnovama i poduzećima u kojima je osnivač grad. Pitanje glasi, kako vi to mislite napraviti s obzirom na način kako popunjavate imovinsku karticu, netočno, nepotpuno, netransparentno, površno i šlag na kraju, za vas su zakoni nemoralni, pitao je gradonačelnika vijećnik Jure Prgomet (NL Frane Tokića).

Gradonačelnik Tomislav Bulić najavio je pismeni odgovor na to pitanje i poručio kako se u tri mjeseca, otkad nije bilo sjednice Gradskog vijeća puno toga dogodilo, "potpisalo se puno ugovora, puno je novaca došlo u grad Benkovac, proveli su se i parlamentarni izbori". "Žao mi je što nemam maramica da brišete suze zbog takvih rezultata", dodao je.